Najava događaja – Benefit žurka za opstanak Solidarne huhinje

Zbog neprekidnog rasta broja ljudi koji dolaze po obrok na naš punkt, povećao se broj kuvanih obroka koje delimo, kao i količina namirnica koje nabavljamo. U našim loncima se nedeljno krčka preko 250 kilograma povrća, mesa, soje, žitarica i drugih namirnica.
U odnosu na prošlu godinu, kada smo pripremali po 450 obroka, ove godine smo nedeljno u proseku delili preko 600!
Cene namirnica, poskupljenja komunalija, kirije i gasa otežavaju rad Solidarne kuhinje, pa tako opstanak naše organizacije, koja se od samog početka finansira isključivo putem donacija pojedinaca, sada visi o koncu.
Zato dođite na benefit žurku u subotu, 9. septembra u Ljubimcu (Cetinjska 15), od 16 do 01h, donirajte i omogućite nam da nesmetano nastavimo da kuvamo. Tako ćete postati deo mreže solidarnosti koja nam čuva nezavisnost u radu.
A šta vas na žurci očekuje?
  • Ručak: Od 16h (pa do isteka zaliha!) služićemo kremasti rižoto sa pečurkama koji će pripremati naši aktivisti i aktivistkinje.
  • Merch: Naša Benefit žurka je način da izgradimo i ojačamo mrežu solidarnosti, pa smo za za veće donacije pripremili poklone – platnene cegere, majice i kecelje.
  • Muzika: Prijatelji naše organizacije pobrinuće se za dobar provod. Od 20h družimo se sa Dabižljevićem iz HKLRZ čiji su setovi kvalitetno isheklani sitnim vezom između dip hausa, esida, džekin hausa, tehna pa sve do getoteka, a u 22h stiže Lukto i donosi šareniš od dipa i hipnotika do Berlin tehna.
Ukoliko niste u mogućnosti da nam se pridružite na žurci, novac za namirnice možete uplatiti na dinarski račun: 160-6000001211075-56 (primalac: Solidarna kuhinja). Solidarna kuhinja ima i PayPal nalog, tako da iz inostranstva sredstva možete uplatiti putem paypala na linku www.paypal.me/solidarnakuhinja.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Scroll to Top